SOFTWARE ONTWIKKELING

DACON SOLUTIONS - Software ontwikkeling

Dacon Solutions houdt zich bezig met complexe automatiseringsvraagstukken die veelal de ontwikkeling van software vergen. Daarbij kunt u denken aan nieuwe software maar ook aan het aanpassen of koppelen van bestaande software. We bieden oplossingen voor tijdrovende handelingen binnen uw organisatie die vaak te automatiseren zijn. Dit levert efficiencyverbeteringen op die u op korte termijn al kunnen helpen.

Snelheid

Snelheid

Snelle eerste oplevering, snelle feedback

Nieuwste technieken

Nieuwste technieken

Nieuwste technieken op het gebied van cloud gebaseerde software

Op Nederlandse bodem

Op Nederlandse bodem

Nederlandse infrastructuur en datacenters, wereldwijde toegang

Veiligheid

Veiligheid

Security first principe

Persoonlijk

Persoonlijk

Persoonlijke aanpak

Totale ontzorging

Totale ontzorging

Van a tot z ontzorging en begeleiding

In veel organisaties worden nog veel regelmatige werkzaamheden (semi-) handmatig uitgevoerd. Denk aan dataverwerking- en interpretatie of aan het up to date houden van dezelfde gegevens op meerdere plekken. Dit kost tijd, is foutgevoelig en demotiverend voor werknemers. Het is ook kostbaar en op lange termijn zelfs onhoudbaar. Dacon Solutions inventariseert samen met u waar binnen uw organisatie deze problemen spelen en levert vervolgens een passende softwareoplossing.

Webapplicaties zijn cloudapplicaties die beschikbaar zijn in uw internetbrowser. Ze kunnen u ondersteunen bij uw dagelijkse werkzaamheden en zo bijvoorbeeld een aanvulling zijn op uw CRM- of boekhoudpakket. Ook kunnen we u op die manier voorzien van business intelligence of andere managementinformatie. Dacon Solutions levert compleet op maat gemaakte webapplicaties die gebruik maken van de nieuwste Cloud technieken.

Omdat er binnen organisaties veel gewerkt met verschillende soorten software, is er vaak behoefte om die software met elkaar te laten communiceren. Dat zorgt ervoor dat gegevens up to date zijn en dat het foutloos gebeurt. Dacon Solutions levert oplossingen in de vorm van koppelingen tussen die software. Dat is vaak maatwerk waardoor u volledige controle heeft over hoe die communicatie verloopt. Het voordeel is dat er snel opgeleverd kan worden omdat er niet een volledige softwareoplossing geleverd hoeft te worden.

Behalve software leveren we ook de onderliggende infrastructuur in ons eigen datacenter. Dit is vooral van belang bij webapplicaties en koppelingen tussen bestaande software. Dit gaat vaak om servers met Linux als besturingssysteem. We richten de noodzakelijke servers in, onderhouden die en zorgen dat er bij- of afgeschaald kan worden. Op die manier is er voor u een kosteneffectieve totale ontzorging.

featured
Automatisering dagelijkse data-invoer

Automatisering dagelijkse data-invoer

Een klant in de logistieke sector geeft aan dat hij dagelijks anderhalf uur tijd kwijt is aan het invoeren van bepaalde formulieren in zijn eigen administratie. Deze formulieren zijn weliswaar digitaal maar de leverancier van de formulieren biedt geen mogelijkheid om een normale koppeling te maken met hun systeem. Wij hebben een softwareoplossing ontwikkeld die deze formulieren kan inlezen en opslaan in een database. Een kleinschalige webapplicatie is rondom deze softwareoplossing ontwikkeld zodat de klant bepaalde managementinformatie uit de database kan halen.
Dit alles was opgeleverd binnen een maand en heeft de klant een tijdbesparing per jaar opgeleverd van ruim 350 uur met een veel kleinere kans op invoerfouten.

Automatisering dagelijkse data-invoer

Software engineering • Cloud gebaseerde maatwerksoftware • API- en backendontwikkeling • Softwarekoppelingen tussen bestaande systemen • Dataverwerking- en visualisatie • Consultancy

Paypal

iDeal

Salesforce

Exact

Post NL

Microsoft

DHL

Mastercard

Twinfield

Ben jij toe aan de volgende stap in ICT?

Vraag informatie aan of plan een vrijblijvend gesprek in.

Onze medewerkers staan voor je klaar.

Partner van

Wij zijn een erkend leerbedrijf, zoek je stageplaats op S-BB.nl

Openingstijden

maandag 08:00 – 17:30
dinsdag 08:00 – 17:30
woensdag 08:00 – 17:30
donderdag 08:00 – 17:30
vrijdag 08:00 – 17:30

Documenten

Vestigingen

wij zijn geopend

088 408 1000
Rijksweg-West 2a
6842 BD Arnhem

Veengang 1
8431 NJ Oosterwolde
0513 762 945