ONZE PARTNERS

VOOR ONDERNEMEND NEDERLAND

ONZE succesvolle samenwerkingEN

Bij DACON vinden we het belangrijk om klanten een totaalpakket te kunnen aanbieden die verder gaat dan alleen ICT. Om die reden zijn we een aantal strategische samenwerkingen aangegaan. Zodoende kunnen we onze klanten tijd besparen en gezamenlijk optrekken in verschillende trajecten, waarbij onze klanten één aanspreekpunt behouden!

 

“Na een informele vrijage van enige jaren hebben NTNT Rotterdam en DACON hun relatie bezegeld met een formele duurzame samenwerking. NTNT Rotterdam richt zich van oudsher als IT Totaal oplosser op het MKB waarbij het kleiner MKB niet goed uit de verf kwam. Door een samenwerking met Dacon aan te gaan hebben wij ons portfolio kunnen uitbreiden met een dienstverlening die naadloos aansluit op de behoeften van het kleiner MKB en men ook daar kan vertrouwen op de professionaliteit, aandacht en de teamspirit die de bestaande relaties van NTNT Rotterdam al gewend zijn.

Samen met DACON ontzorgen wij onze klanten volledig op het gebied van ICT.  We zorgen voor één aanspreekpunt die de taal van de klant spreekt en weg blijft van moeilijke technische taal, verzorgen hard- en software, beheren en leveren volledige ondersteuning van de totale ICT-omgeving. Zo creëren we voor onze klanten een optimale omgeving waar deze zich volledig kan bezig houden met de eigen core business ongeacht of die omgeving zich in de cloud bevindt, hybride of volledig op een eigen locatie.”

Dirk-Jan Padmos, Eigenaar NTNT Rotterdam.

ECONOCOM EMS heeft met DACON ICT diensten een samenwerkingsverband afgesloten. Op dit moment richt EMS zich op primaire Datacenter break/fix diensten. Middels de samenwerking met DACON willen wij ons product portfolio verder uit breiden naar het leveren van cloud diensten. Hierbij leveren wij klanten aan, waarbij wij de installatie en het onderhoud aan de hardware apparatuur uitvoeren. DACON levert vervolgens de installatie en het beheer van de cloud diensten.

“We zijn een nieuw “avontuur” gestart. Wij kunnen gezamenlijk met DACON, ICT-infrastructuren creëren met één aanspreekpunt. Onze specialisten ondersteunen altijd in het belang van de totale ICT-omgeving. Zo creëren wij grip op het bedrijfsnetwerk, van printer tot server, van beveiliging tot werkplekbeheer. Voor een optimaal en onderscheidend resultaat. We begeleiden U als klant, indien gewenst naar de cloud waar bij alles mogelijk is, on-premise, off-premise of zelfs een combinatie daarvan. “

Remco Etten: Director Econocom EMS

Prodes – Professioneel WordPress

Let’s make the internet brighter! Dat is waar Prodes voor staat. Bezoeker blij, klant blij en Prodes blij!

Onze energie stoppen we in begrijpen en samen doen. Jouw wensen begrijpen, je klanten begrijpen om vervolgens samen te zorgen dat de nieuwe online omgeving staat als een huis. 

Op de opleverdatum wanneer applaus en blijdschap overheerst, maar ook daarna. Testen, doorontwikkelen en aanscherpen van de omgeving.


Prodes is gespecialiseerd in het WordPress en Laravel CMS, onderdeel van CellSpace People, gecertificeerd volgens ISO27001) en bestaat uit zo’n 40 mensen en over locaties gevestigd in het centrum van Arnhem. Het team heeft verschillende disciplines: van conceptontwikkeling, (interaction) design, app- & webdevelopment, user experience testing en e-mailmarketing tot social-media-strategie en -uitvoering. Voor al deze disciplines hebben wij de specialisten in huis.

“Al enige tijd verzorgt Intero Security voor uw organisatie diensten zoals, Security Management systemen, Toegangscontrole, CCTV, intercominstallaties etc. De ervaring leert ons dat deze specifieke systemen steeds meer ICT raakvlakken bevat, zeker als het gaat over softwarematige koppelingen van server en applicaties. Om uw organisatie te ontzorgen en onze diensten uit te breiden  hebben wij gezocht naar een partner in ICT oplossingen.

De volledige ontzorging voor uw  ICT omgeving en Security worden ondergebracht in dit samenwerkingsverband tussen Intero Security en Dacon ICT. Zij  verzorgen alle oplossingen voor een compleet en juist beheer van alle ICT-behoeften in de vorm van onder andere cloudoplossingen, hardware en cybersecurity. Intero Security verzorgt de complete beveiligingsoplossingen. Zoals bij u bekend heeft Intero Security als slogan “the total control of building”. Middels deze samenwerking kunnen wij dit ook voor uw organisatie bieden. Kortom onze kracht wordt versterkt om u een compleet geïntrigeerd platform te kunnen leveren. Daar staan wij voor.”

“Wij vinden het belangrijk om mensen regie en eigenaarschap te geven en organisaties zo te helpen wendbaar en weerbaar te zijn, slim te transformeren naar het nu en de toekomst en doorlopend in te spelen op kansen.” 

Emile Ziegerink Start up founder/Move Maker

DACON werkt met haar medewerkers graag met het DACONWIJS platform die geleverd wordt door 2unboss today. Dit is een plug en play vernieuwingsplatform om samen te werken aan innovatie, organisatie succes, talent ontwikkeling, werkgeluk en werkzekerheid. Het is het platform voor vernieuwing voor het klein, midden en groot bedrijf. We hebben direct assessments van al onze medewerkers en hierdoor kunnen we op competentie basis snel werkgroepen maken die autonoom aansluiten. Een mooie brug tussen inhoudelijke uitdaging en excellente team performing.

Vinden wij gaaf!

MarketingKarwei is de partner van Dacon voor het leveren van marketeers die jou tijdelijk of gedurende een langere periode kunnen ondersteunen:

Samen met MarketingKarwei biedt Dacon de volgende leadgeneratie diensten aan:

Een website is hét belangrijkste visitekaartje van je bedrijf. Het is belangrijk om in een paar seconden een goede indruk van je bedrijf te geven. We zorgen voor een overzichtelijke website die websitebezoekers aanzet tot actie. Op deze manier gaan we samen voor meer omzet. Dit doen we door óf een gehele nieuwe website te bouwen óf door je huidige website te optimaliseren. Jij bepaalt zelf wat je voorkeur heeft. Het uiteindelijke doel is hetzelfde: een overzichtelijke en aantrekkelijke website die past bij het DNA van je bedrijf. Hiervoor leren wij eerst de dromen en de ambities van je bedrijf goed kennen zodat we dit kunnen vertalen naar de website.

Zoekmachine Marketing is dé oplossing voor het goed gevonden worden in zoekmachines. Waarom is dit zo belangrijk? De online concurrentie is moordend in nagenoeg elke branche. Wanneer je boven je concurrentie staat in zoekmachines gaat dit leiden tot meer omzet én een roodgloeiende telefoon. Iedereen wil natuurlijk bovenaan in Google staan, maar hoe blijf jij de concurrentie voor? Wij helpen je! Zoekmachine marketing bestaat er in twee smaken: gratis vindbaarheid (SEO ) en/of betaalde vindbaarheid (SEA). Jij bepaalt waarmee we het beste de dromen voor je bedrijf kunnen najagen.

Het opzetten van een effectieve social media campagne is tijdrovend en niet altijd even makkelijk. Terwijl dit juist kanalen zijn waarmee je gericht kunt ‘schieten’ op je doelgroep. Dit komt doordat LinkedIn, Instagram en Facebook zo ontzettend veel weten van hun gebruikers. Dankzij deze informatie kun jij heel gericht je doelgroep bepalen. Het grote voordeel? Je hoeft zelf niet meer op zoek naar gegevens van je (potentiële) klanten, dit is allemaal al voor je gedaan. Alleen nu komt het lastigste onderdeel, hoe ga je deze doelgroep effectief benaderen? Wij helpen je! We leren je bedrijf goed kennen zodat je dromen en ambities vertaald worden in social media berichten.

Haal je nu nog te weinig leads uit de nieuwsbrieven of e-mails die je verstuurt? Dan raden wij aan om de focus te leggen op het binnenhalen van aanvragen met behulp van e-mailcampagnes. Gepersonaliseerde e-mailcampagnes wel te verstaan! Gepersonaliseerde E-mail marketing wordt beter geopend en levert meer leads en omzet op. MarketingKarwei stippelt samen met jou een e-mail marketing strategie uit om op korte termijn meer leads binnen te halen.

Wij hebben onze eigen – tikkeltje eigenwijze – manier om voor jou nieuwe klanten binnen te halen en dus meer omzet. Hoe we dit doen? We zetten onze sympathieke salestijgers in.

Blisss helpt productiebedrijven, groothandels en projectorganisaties in verschillende branches met slimme oplossingen en juist advies.

Wat begon als start-up vanuit de Radboud Universiteit in 2006 is in de afgelopen jaren flink gegroeid naar een modern software bedrijf met een sterk bedrijfskundig DNA. Vanuit Nijmegen ondersteunen zij klanten met zelf ontwikkelde apps en ERP-oplossingen uit de Microsoft Dynamics stal.

Blisss Software is een softwarebedrijf dat streeft naar Simpele en zeer effectieve software oplossingen. Met de missie om bedrijven te helpen succesvoller te zijn door ze te ondersteunen met verrassend goede adviezen en bijbehorende software.

De opdrachten variëren van effectieve app oplossingen waar ze u in een kort tijdsbestek mee kunnen helpen tot en met het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen met Microsoft Dynamics 365 Business Central, de opvolger van Dynamics NAV.

Ben jij toe aan de volgende stap in ICT?

Vraag informatie aan of plan een vrijblijvend gesprek in.

Onze medewerkers staan voor je klaar.

Partner van

Wij zijn een erkend leerbedrijf, zoek je stageplaats op S-BB.nl

Openingstijden

maandag 08:00 – 17:30
dinsdag 08:00 – 17:30
woensdag 08:00 – 17:30
donderdag 08:00 – 17:30
vrijdag 08:00 – 17:30

Documenten

Vestigingen

wij zijn geopend

088 408 1000
Rijksweg-West 2a
6842 BD Arnhem

Veengang 1
8431 NJ Oosterwolde
0513 762 945