OVER DACON

EEN ICT ONDERNEMING UIT NEDERLAND

Over ons

Het klinkt wellicht wat cliché, maar DACON is meer dan 15 jaar geleden daadwerkelijk op de zolderkamer begonnen. Daniël Dibattista had een visie op het ondernemerschap in combinatie met ICT-dienstverlening; een persoonlijke aanpak en onderscheidend van de “anderen” in de startende ICT-doelgroep. Na drie jaar was de zolderkamer te klein geworden. Het klantenbestand bleef groeien, business partners sloten zich aan en medewerkers werden aangenomen. Inmiddels heeft DACON al 13 jaar een eigen vestiging en sinds kort ook een extra vestiging in Oosterwolde, waardoor wij nog sneller door heel Nederland klanten van dienst kunnen zijn.

We maken elk type medewerker gelukkig door de slimme inzet van ICT, zodat zij efficiënter en effectiever kunnen werken. ICT-oplossingen die iedereen snapt en waarvoor je geen techneut hoeft te zijn. Wij snappen dat verschillende typen mensen, verschillende oplossingen nodig hebben. Niet de techniek staat bij ons centraal, maar jij als mens. Daarom hebben we onze oplossingen speciaal ontwikkeld voor jou.

Geen gedoe met meerdere partijen. Wij regelen alles voor jou; van mobiele telefonie en in- en uitdiensttreding van medewerkers, tot software-implementatie en het installeren en leveren van nieuwe hardware. Ook het overstappen verzorgen wij. Gewoon alles goed geregeld.

Wij brengen de behoeften van al onze klanten specifiek in kaart. Zo kunnen wij jou bieden wat jij nodig hebt, niets meer. Altijd oprecht en eerlijk, daar staan wij voor. Wij groeien mee met onze klanten, verrassen met nieuwe technologieën en ontzorgen met onze bewezen en geavanceerde oplossingen.

Zeer korte wachttijden, geen keuzemenu's en direct contact met bekwame medewerkers die er alles aan zullen doen om jou op weg te helpen.

featured

onze producten & diensten

ServiceDesk

Een skilled servicedesk voor je bedrijf. Dit voor allerlei ICT vragen. We lossen het snel en efficiënt op!

Hosting & Domein

We regelen de domeinnamen en hosting voor onze klanten.

Hardware

DACON levert eigenlijk alle ICT gerelateerde hardware. Gewoon voor goede prijzen en met duidelijke uitleg.

Werkplekbeheer

Volledige ontzorging bij de werkplekbeheer van jezelf of je medewerkers, Bij DACON kunnen we dit volledig overnemen.

Serverbeheer

DACON Continu is ontwikkeld om de server hardware up to date te houden. Specifiek per klant wordt er een uren inschatting gemaakt hoeveel uur er nodig is per jaar, om de geleverde server bij de klant te onderhouden.

Cloudbeheer

Volledig werken in de cloud, of simpelweg als ZZP een computer op afstand kopen voor een vast maandelijks bedrag? DACON levert met haar cloud specialisten eenvoudige en zeer complexe oplossingen voor het MKB+ segment, van alle markten thuis dus.

Office 365 diensten

Bij DACON hebben we het volledige portfolio van office. Van een basis account tot de meest uitgebreide voor beveiligd mailen en je eigen cloud opslag. Alles is mogelijk.

Backup & Disaster

Gegevens kwijt raken is één van de grootste zorgen van onze klanten, DACON helpt om data back ups te maken, dit met verschillende mogelijkheden.

VOIP Telefonie

Al 16 jaar levert DACON VOIP bij haar klanten, Hierdoor hebben we diverse VOIP specialisten in huis om snel te kunnen schakelen

Mobiele Telefonie

DACON heeft haar eigen mobiele services op alle mobiele netwerken in Nederland. Een mooie manier van onze persoonlijke service leveren over de bekende netwerken, zoals VODAFONE en T-Mobile.

Security

DACON heeft diverse security mogelijkheden. Dark web beveiliging of proactief al je gevaren scherp? Alles is mogelijk.

Internet

DACON vraagt voor haar klanten de best mogelijke internet verbinding aan. Geen gedoe met leveranciers gewoon 1 aanspreekpunt

Ben jij toe aan de volgende stap in ICT?

Vraag informatie aan of plan een vrijblijvend gesprek in.

Onze medewerkers staan voor je klaar.

Partner van

Wij zijn een erkend leerbedrijf, zoek je stageplaats op S-BB.nl

Openingstijden

maandag 08:00 – 17:30
dinsdag 08:00 – 17:30
woensdag 08:00 – 17:30
donderdag 08:00 – 17:30
vrijdag 08:00 – 17:30

Documenten

Vestigingen

wij zijn geopend

088 408 1000
Rijksweg-West 2a
6842 BD Arnhem

Veengang 1
8431 NJ Oosterwolde
0513 762 945