ONZE DIENSTEN

VOOR DE ZELFSTANDIGE ONDERNEMER​

DACON VOOR DE ZELFSTANDIGE ONDERNEMER

DACON is er voor alle startende ondernemers. Zelf zijn we meer dan 15 jaar geleden op de zolderkamer begonnen en weten hoe moeilijk het is om met alles rekening te houden als je net begint. We vinden het belangrijk dat we kunnen bijdragen aan een goede en makkelijke start van je bedrijf. Om deze reden hebben we een aantal pakketten zorgvuldig ontwikkeld, toegespitst op verschillende behoeften.

Niets zo vervelend als email die niet werkt. Wij bouwen alles op bewezen platformen van Microsoft. Geen zorgen, altijd online.

Nieuwe laptop nodig? Weet je niet precies wat je nodig hebt op het gebied van software? Wij kunnen jou helpen daarin de juiste keuze te maken of nemen jou compleet de zorg hiervoor uit handen.

Zeer korte wachttijden, geen keuzemenu's en direct contact met bekwame medewerkers die er alles aan zullen doen om jou op weg te helpen.

featured

Onze krachtige Cloud en thuiswerk oplossingen

Krijg de allerbeste productiviteitsapps gecombineerd met de belangrijkste beveiligings- en compliance-mogelijkheden voor jouw onderneming. Geavanceerde bescherming tegen cyberdreigingen en apparaatbeheer.

Insert Image Here

DACON Premium+

De meest krachtige totaaloplossing

65
per user per maand
 • Premium Office-apps
 • Compleet werkplekbeheer
 • DACON Antivirus
 • Website DNS protectie
 • Microsoft Teams
 • Microsoft Sharepoint
 • Onbeperkte E-mail backup
 • Onbeperkte Data backup
 • DACON Ondersteuning
 • DACON TAG services
 • Cloud E-mailhandtekening
COMPLEET

Altijd up-to-date versies van Word, Excel, PowerPoint en OneNote voor iOS en Android op maximaal 5 mobiele apparaten en 5 tablets1

Device Management van DACON. We kunnen alle devices die gekoppeld zijn aan onze propositie op afstand beheren. Wis op afstand bedrijfsgegevens op verloren of gestolen apparaten. Centraal beheer van alle laptops en desktop.

Geavanceerde bescherming tegen bedreigingen voor pc’s en Mac-computers met permanente beveiliging voor uw gegevens en identiteit

Met minder dan 1 MB worden uw apparaten in enkele seconden gescand en beveiligd door onze beveiligingsclient. Dit doen we in samenwerking met wereldwijd bekende partners, zodat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Tegenwoordig is internetgebruik risicovol voor élke onderneming, ongeacht de grootte. Hierbij kan het gaan om gebruikers die per ongeluk websites bezoeken die geïnfecteerde advertenties bevatten tot drive-by downloads die onmiddellijk ransomware en andere malware van een command and control server achterlaten. Ongecontroleerd internetgebruik binnen een bedrijfsnetwerk is riskant.

Met DNS Protection voorkomt u eenvoudig en zeer effectief dat het dagelijks gebruik van internet een groot veiligheidsrisico vormt. DNS Protection Console stelt ons in staat om gedetailleerde web access policies op te stellen op basis van IP-adres, IP-range of agent en om de toegang te beperken tot alle andere websites die risicovol lijken voor het netwerk.

Houd online vergaderingen en videogesprekken voor maximaal 250 personen met Microsoft Teams. Chat met je team vanaf je bureaublad of onderweg.

Maak teamsites om informatie, inhoud en bestanden op je intranet te delen met SharePoint

Werk aan een bestand en sla het direct op in OneDrive of SharePoint; je wijzigingen worden bijgewerkt op je gesynchroniseerde apparaten. Sharepoint biedt maximaal 25TB aan opslag!
Standaard opslagruimte voor SharePoint Online is 1 TB per omgeving, plus 10 GB extra voor een DACON premium+ user

1 TB opslag in OneDrive voor het opslaan en delen van jouw bestanden. Open en synchroniseer bestanden op pc of Mac en mobiele apparaten

Wij bij DACON helpen je graag in het creëren van ideale mappenstructuren, zoals ze je gewend bent. We slaan dit op in de cloud en doen ook nog een DACON eigen back up voor je. Zodoende mocht er iets gebeuren met je data, snel weer aan het werk! Fijn toch?

Naast de Microsoft cloud omgeving backuppen wij alle e-mails op een thirdparty cloud. Ongelimiteerde storage voor alle e-mails, onbeperkte retentie! 

Naast de Microsoft cloud omgeving back-uppen wij alle data in Teams, Sharepoint en One Drive op een thirdparty cloud. Ongelimiteerde storage voor alle data, onbeperkte retentie! 

Tevens worden bij alle laptops en computers bureaublad, documenten en afbeeldingen onbeperkt meegenomen in de backup.

Bij deze dienst geniet je van onze Skilled ServiceDesk, je kunt bellen van 08.00 tot 17.30. Wij zullen er alles aan doen om jouw problemen op te lossen en wensen uit te laten komen.

Per bedrijf is er een FUP van 20 minuten per user per maand welke jaarlijks wordt geëvalueerd. Geen extra kosten meer over het bellen dus! Wij houden het bij DACON Eenvoudig.

Met een DACON TAG geniet je van ondersteuning, patchmanagement, asset management en een scala aan sensoren & monitoring. Wij houden de status van jouw laptop en computer nauwlettend in de gaten en acteren hierop!

Tevens hebben we diverse managementrapportages beschikbaar. Voor het trainen van personeel om minimaal tijd kwijt te zijn aan ICT. #iedereendoetwaariegoedinis 😉

De beste cloudservice voor Office 365 e-ailhandtekeningen.

Aan mail van gebruikers van Office 365 wordt een volledige, dynamische en professionele e-mailhandtekening toegevoegd wanneer ze vanaf welk apparaat dan ook een bericht verzenden, inclusief smartphones, tablets en Macs.

In aanvulling op bovenstaande pakketten kan DACON voor jou als ZZP-er ook aanvullende diensten leveren, naar behoefte.
Denk hierbij aan hosting en domeinnamen, mobiele services en hardware.

Nieuwsgierig naar alle diensten die wij aanbieden? Klik dan hier.

Mobiele Telefonie

DACON heeft haar eigen mobiele services op alle mobiele netwerken in Nederland. Een mooie manier om onze persoonlijke service te leveren over de bekende netwerken, zoals VODAFONE en T-Mobile.

Hosting & Domein

Eigen website? Wij kunnen de domeinnamen en hosting voor onze klanten verzorgen.

Hardware

DACON kan alle ICT-gerelateerde hardware leveren. Voor een betaalbare prijs en met een duidelijke uitleg.

Ben jij toe aan de volgende stap in ICT?

Vraag informatie aan of plan een vrijblijvend gesprek in.

Onze medewerkers staan voor je klaar.

Partner van

Wij zijn een erkend leerbedrijf, zoek je stageplaats op S-BB.nl

Openingstijden

maandag 08:00 – 17:30
dinsdag 08:00 – 17:30
woensdag 08:00 – 17:30
donderdag 08:00 – 17:30
vrijdag 08:00 – 17:30

Documenten

Vestigingen

wij zijn gesloten

088 408 1000
Rijksweg-West 2a
6842 BD Arnhem

Veengang 1
8431 NJ Oosterwolde
0513 762 945